Vaučeri za digitalizaciju 2023.

Vaučeri za digitalizaciju 2023.

Program "Vaučeri za digitalizaciju" pruža ključnu financijsku podršku i resurse kako bi se potaknulo usvajanje modernih digitalnih tehnologija i praksi. Ovdje možete saznati više detalja i način kako se uključiti.
Vaučeri za digitalizaciju 2023.

U 2023. godini, program Vaučeri za digitalizaciju predstavlja ambicioznu inicijativu koja ima za cilj potaknuti organizacije različitih veličina i sektora da se aktivno uključe u proces digitalne transformacije. Ovaj program pruža ključnu financijsku podršku i resurse kako bi se potaknulo usvajanje modernih digitalnih tehnologija i praksi. Kroz ovaj program, organizacije će dobiti priliku unaprijediti svoje poslovanje, povećati konkurentnost na tržištu i ostvariti dugoročni rast u brzo mijenjajućem svijetu digitalne ekonomije. U nastavku saznajte više o detaljima programa Vaučeri za digitalizaciju 2023. i kako se možete uključiti u ovu transformacijsku priliku.

Koji su prihvatljivi prijavitelji?

Surađujući s istraživačkim ustanovama i velikim poduzećima, program Vaučeri za digitalizaciju 2023. otvoren je za prijave pravnih i fizičkih osoba, uključujući mikro, mala i srednja poduzeća s minimalno 1-3 zaposlena.

Koje su prihvatljive aktivnosti?

Vaučeri za digitalizaciju pokrivaju širok raspon aktivnosti usmjerenih na digitalnu transformaciju. To uključuje nabavku i implementaciju softverskih rješenja, ulaganje u informacijsku tehnologiju, digitalni marketing, obuku zaposlenika za korištenje novih alata i mnoge druge aktivnosti koje će unaprijediti vaše poslovanje. Ovo je prilika da ostvarite koristi od najnovijih tehnoloških trendova i poboljšate konkurentnost svoje organizacije.

Vaučeri za digitalni marketing

Vaučeri za digitalni marketing u okviru programa Vaučeri za digitalizaciju 2023. predstavljaju izvanrednu priliku za tvrtke i organizacije koje žele optimizirati svoju online prisutnost. Ovi vaučeri omogućuju financijsku potporu za izradu Web stranica i Web shopova, pružajući Vam sredstva i resurse kako biste privukli više klijenata, poboljšali korisničko iskustvo i ostvarili veće poslovne uspjehe na digitalnom tržištu. S modernim alatima i pristupima digitalnom marketingu, Vaša organizacija će biti spremna ostvariti rast u digitalnoj eri.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je Shimoda upisana u službeni Katalog pružatelja usluga. Naša specijalizacija leži u izradi Web stranica i Web trgovina (što je pokriveno Vaučerima za digitalni marketing), prateći najnovije trendove u digitalnom svijetu kako bismo Vam osigurali vrhunske Web projekte.

Želimo Vam omogućiti da ostvarite maksimalnu korist od digitalne transformacije uz pomoć Vaučera za digitalizaciju. Kroz ovaj program, možete sufinancirati Vaš projekt izrade Web stranica ili Web trgovina, smanjujući troškove i istovremeno unaprjeđujući svoju online prisutnost.

Ovdje možete saznati detaljne informacije o Vaučerima za digitalizaciju, rokovima i uvjetima za prijavu, te dokumentaciji koja će Vam biti potrebna.

Najnovije objave

Želite kvalitetne Web stranice?

Krenite s nama u izradu Vaših novih Web stranica koje će uspostaviti snažan identitet i kvalitetnu online prezentaciju Vaše tvrtke. Uz našu pomoć, možete biti sigurni da će Vaš Web osvojiti Vaše klijente.

Zatražite ponudu