Vaučeri za digitalizaciju – iskoristite bespovratna sredstva od strane Ministarstva i izradite Vaše nove Web stranice ili Web shop

Vaučeri za digitalizaciju
Blog

Blog

Putem donjih objava vodimo Vas kroz različite dijelove digitalnog svijeta i dijelimo s Vama korisne informacije. Ovdje ćete pronaći informativne članke o različitim aspektima izrade Web stranica, kao i o novim tehnologijama i trendovima koji oblikuju digitalni prostor. Ako ste početnik u svijetu Web-a, ne brinite - objasnit ćemo osnovne pojmove i pružiti Vam jasnoću o cijelom procesu dizajna i izrade Web-a.
Web analitika i praćenje uspjeha

Web analitika i praćenje uspjeha

Jeste li se ikada zapitali koliko ljudi zapravo posjećuje Vaše Web stranice? Zanima li Vas koje Web stranice imaju najviše prometa, a koje treba poboljšati? Google Analytics može pružiti vrijedne uvide u promet Vaše Web stranice.

Kako povećati povjerenje u Web shop

Kako povećati povjerenje u Web shop

Povećanje povjerenja u Web shop zahtijeva predanost i kontinuirani rad na poboljšanju svih aspekata Vaše online trgovine. Slijedeće smjernice pomoći će Vam da ostvarite taj cilj i povećate prodajne rezultate.

Primjena QR kodova u marketingu

Primjena QR kodova u marketingu

QR kodovi su više od tek vizualnog ukrasa – oni su snažno marketinško oružje koje može revolucionirati način na koji privlačite posjetitelje na svoju Web stranicu. U nastavku otkrijte nekoliko načina za njihovu primjenu.

Prednosti unikatnog Web dizajna

Prednosti unikatnog Web dizajna

Bez obzira jeste li poduzetnik koji želi poboljšati svoj brend ili vlasnik malog poslovanja koji traži načine da privuče više posjetitelja, unikatni Web dizajn može biti ključna komponenta vašeg uspjeha na internetu.

Vaučer za digitalni marketing

Vaučer za digitalni marketing

Drugi rok prijave za Vaučere za digitalizaciju traje od 01.11. do 01.12.2023., a u nastavku slijedi podsjetnik za Vaučere za digitalni marketing, s obzirom da je naša djelatnost vezana upravo za tu vrstu projekata.

Progresivne Web aplikacije – PWA

Progresivne Web aplikacije – PWA

Progresivne Web Aplikacije predstavljaju revoluciju u svijetu mobilnih iskustava, kombinirajući brzinu i praktičnost Web stranica s bogatstvom i funkcionalnostima mobilnih aplikacija.

Učitaj dodatne objave