Izrada Web shopa

Izrada Web shopa

Web trgovina ili Web shop, jedan je od ključnih kanala prodaje svake ozbiljnije tvrtke. Kreiramo Web shopove temeljene na WordPress-u i WooCommerce platformi, a riječ je o iznimno funkcionalnim rješenjima koja će istaknuti Vašu tvrtku na digitalnom tržištu. Bez obzira na vrstu Vašeg poslovanja, omogućujemo Vam postavljanje online trgovine koja će zadovoljiti Vaše potrebe. Ostvarite svoje poslovne ciljeve i stvorite privlačno Shoping iskustvo za svakog klijenta.

WooCommerce Web shop

Izrada Web shopa na WooCommerce platformi donosi brojne prednosti. Prije svega, direktna integracija s WordPressom omogućuje jednostavno upravljanje sadržajem i trgovinom na istoj platformi. Također, WooCommerce je poznat po svojoj prilagodljivosti i bogatoj bazi dodataka, što omogućuje fleksibilnost u oblikovanju i funkcionalnosti Vašeg Web shop-a. WooCommerce je također skalabilan, što znači da se može prilagoditi rastućim potrebama Vašeg poslovanja. Napredni alati za upravljanje zalihama i praćenje prodaje pružaju Vam kontrolu nad Vašom trgovinom. WooCommerce Vam također omogućuje prilagodbu i proširenje trgovine prema Vašim potrebama. Sve ove karakteristike čine ga moćnim alatom za izradu Web shopova u usporedbi s konkurencijom.

Globalna dostupnost

Web shopovi omogućuju tvrtkama da dosegnu globalno tržište. Vaši proizvodi ili usluge mogu biti dostupni ljudima diljem svijeta, što povećava potencijalnu bazu klijenata.

Radno vrijeme 24/7

Web shopovi su otvoreni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Kupci mogu pregledavati i kupovati proizvode ili usluge u bilo koje vrijeme, što povećava praktičnost i dostupnost..
Izrada Web shopa

Fleksibilnost

Web shopovi pružaju prilagodbu izgleda, funkcionalnosti i inventara prema specifičnim potrebama Vaše tvrtke. Osim toga, omogućuju Vam jednostavno ažuriranje proizvoda, cijena i promocija.

Analitika i praćenje

Web shopovi pružaju detaljne podatke o kupcima i njihovom ponašanju. Ovo omogućuje tvrtkama bolje razumijevanje tržišta i prilagodbu strategija za povećanje prodaje i rasta poslovanja.

Izrada Web shopa - cijena

Izrada Web shopa je relativno kompleksni zahvat i cijena projekta varira ovisno o raznim faktorima, uključujući broj i vrstu funkcionalnosti koje želite implementirati. Osnovna cijena za jednostavni Web shop obično uključuje postavljanje osnovnih stranica poput naslovnice, kategorija proizvoda, stranicu za sam proizvod, stranicu za kontakt i sl.

Cijena će se povećati ako želite dodatne funkcionalnosti kao što su recenzije proizvoda, pametno pretraživanje ili filtriranje proizvoda po raznim parametrima, automatsku sinhronizaciju stanja skladišta s Vašim ERP sustavom i sl. Također, treba uzeti u obzir i prilagođeni dizajn, jer unikatni izgled Web shopa također utječe na cijenu. Konačna cijena izrade Web shopa zavisi o Vašim specifičnim zahtjevima i željama.

Želite kvalitetni Web shop?

Krenite s nama u izradu Vašeg novog Web shopa koji će uspostaviti snažan online identitet za Vašu tvrtku. Uz našu pomoć, možete biti sigurni da će Vaša Internet trgovina privući i zadržati Vaše klijente.
Zatražite ponudu