Zadnji krug Vaučera za digitalizaciju

Zadnji krug Vaučera za digitalizaciju

Ne propustite posljednju priliku! Treći krug Vaučera za digitalizaciju je otvoren. Prijave se primaju do 08. travnja 2024. Poboljšajte digitalnu prisutnost svoje tvrtke i osnažite poslovanje.
Zadnji krug Vaučera za digitalizaciju

Vaučeri za digitalizaciju predstavljaju fantastičnu priliku za mala i srednja poduzeća (MSP) u Hrvatskoj da pojačaju svoju digitalnu prisutnost i poboljšaju poslovanje. Treći i posljednji krug ovog programa Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja nudi financijsku podršku za razne digitalne potrebe Vašeg MSP-a.

U trećem ciklusu promijenjeni su intenziteti potpora u usporedbi s prva dva. Sada se intenzitet potpore prilagođava za svaki vaučer posebno, a potpora za Vaučer za digitalni marketing (VDM) iznosi 50%, odnosno max. 9.990,00 EUR

Što su Vaučeri za digitalizaciju?

Ovaj program financijski pomaže MSP-ima da uđu u digitalni svijet ili ga dalje unaprijede. Vrste vaučera pokrivaju širok spektar digitalnih usluga, uključujući:

  • Razvoj digitalnih vještina: poboljšajte znanje digitalnog marketinga i E-poslovanja Vaših zaposlenika.
  • Digitalni marketing: pokrenite strategiju digitalnog marketinga kako biste došli do svojih potencijalnih klijenata.
  • Izrada Web stranice/webshop trgovine: stvorite profesionalnu online prezentaciju za svoju tvrtku.
  • E-commerce rješenja: omogućite online prodaju svojih proizvoda i usluga.
  • Kibernetička sigurnost: zaštitite podatke svoje tvrtke i svojih klijenata.

Zašto je važno biti digitaliziran?

U današnje digitalno doba, prisutnost na Internetu je ključna za uspjeh bilo koje tvrtke. Vaučeri za digitalizaciju omogućavaju Vam da poboljšate vidljivost, povećate prodaju i učinite poslovanje efikasnijim.

Kako se prijaviti za Vaučere za digitalizaciju?

Treći krug programa je otvoren od 1. ožujka do 08. travnja 2024. godine. Sve što trebate učiniti je posjetiti stranicu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kako biste se upoznali s uvjetima i postupkom prijave.

Ovo je posljednja prilika da se iskoriste Vaučeri za digitalizaciju. Pokrenite digitalnu transformaciju svog MSP-a uz financijsku podršku vlade. Budite u koraku s vremenom i ostavite trajni pečat na tržištu!

Najnovije objave

Želite kvalitetne Web stranice?

Krenite s nama u izradu Vaših novih Web stranica koje će uspostaviti snažan identitet i kvalitetnu online prezentaciju Vaše tvrtke. Uz našu pomoć, možete biti sigurni da će Vaš Web osvojiti Vaše klijente.

Zatražite ponudu