Web hosting

Web hosting

Pored same izrade Web stranica, za svaki su Web potrebne još dvije komponente: domena ("adresa" na Web-u) i Web hosting, odnosno smještaj Web stranica na poslužitelju. Obje usluge nalaze se u našoj ponudi i time zaokružujemo sve što je klijentu potrebno za kvalitetan Web. Cijenu Web hostinga podredili smo kvaliteti, tako da ne žrtvujemo performanse ili pouzdanost, a redoviti backup svih podataka nešto je što se podrazumijeva samo po sebi.

Kvalitetan i pouzdani smještaj Web stranica

Web hosting vršimo na robusnom serveru, vrhunskih performansi, na Linux platformi, sa sigurnosnim pohranjivanjem svih podataka svaka 24 sata. Svi paketi dolaze opremljeni sa cPanel kontrolnim sučeljem, AntiSpam zaštitom, WebMailom, mogučnošću automatskog preusmjeravanja emailova i pregrštom dodatnih opcija. U našoj se ponudi nalazi samo najbolje, a to podrazumijeva LiteSpeed Web poslužitelj, koji je nekoliko puta brži od klasičnih Apache i Nginx poslužitelja, što osigurava idealne performanse za Vaše Web stranice. LiteSpeed također podržava tehnologije kao što su HTTP/2, QUIC, brojne opcije za caching, te automatsko optimiziranje za WordPress što ga čini jedinim ispravnim Web hosting rješenjem za vrhunske Web stranice.

99,9% Uptime

Iako je unazad nekoliko godina prosječni uptime poslužitelja 100%, ne zanosimo se iluzijom da će takva situacija potrajati unedogled. Ipak, možemo jamčiti da će poslužitelj neprekidno raditi najmanje 99,9% ako gledamo statistiku na mjesečnoj bazi. To znači da će Vaše Web stranice biti konstatno na usluzi posjetiteljima.

Sigurnost

Sigurnost Web poslužitelja od ključnog je značaja za zaštitu Vaših Web stranica i podataka koji se na njima nalaze. Uz proaktivno održavanje i nadzor poslužitelja, možete biti sigurni da su Vaše Web stranice u dobrim rukama. Prepustite nam brigu o hosting infrastrukturi dok se Vi fokusirate na svoje poslovanje.

24h Backup

Pouzdana sigurnosna kopija Web stranice ključna je za svaku tvrtku koja želi zaštititi svoje podatke, izbjeći zastoje i zadržati povjerenje klijenata. Koristimo JetBackup za sigurnosno kopiranje svih podataka Vaših Web stranica i emailova, jednom dnevno za svakih 30 dana. Vaši su podaci uvijek sigurni u slučaju da dođe do problema u radu s poslužiteljem.

Cijene Web hostinga

Naši su hosting paketi prilagođeni Vašim individualnim potrebama, a bitna stavka u cijeni je činjenica da se kod nas radi o LiteSpeed Web Serveru koji je podređen kvaliteti Web-a, brzini učitavanja stranica i robusnosti, a manje velikoj količini prostora za pohranu.

Iz tog razloga naše su cijene hostinga neznatno više od hrvatskog prosjeka, ali ako ćemo uspoređivati LiteSpeed ponudu, što ustvari malo tvrtki u Hrvatskoj nudi, mi smo cjenovno znatno povoljniji. Bilo bi nezahvalno ovdje objavljivati linkove na Web stranice drugih pružatelja usluga Web hostinga, no ukoliko to želite, možete nam se javiti putem Kontakt stranice i mi ćemo Vam poslati konkretne informacije.

Želite kvalitetne Web stranice?

Krenite s nama u izradu Vaših novih Web stranica koje će uspostaviti snažan identitet i kvalitetnu online prezentaciju Vaše tvrtke. Uz našu pomoć, možete biti sigurni da će Vaš Web osvojiti Vaše klijente.
Zatražite ponudu