Mali tim zaljubljenika u Internet tehnologije čije se znanje temelji na 15 godina iskustva u Web dizajnu i izradi Web stranica – tako bismo se ukratko opisali u jednoj rečenici. Vjerujemo da bi to bilo sasvim dovoljno, jer većinu naših budućih korisnika ipak više zanima kvaliteta naših usluga, što je sasvim razumljivo.

Ipak, na ovom bi mjestu valjalo istaknuti činjenicu da smo radili (direktno ili putem posrednika) za neke od renomiranih domaćih tvrtki i ostalih subjekata kao što su:

PBZ nekretnine, RRiF, HEP, HAK, UHPA, KK Cedevita, OBN Televizija, Nanobit, Varaždinska županija, Elan Yachting, TZ Karlovac, Sunturist, Bitdefender, Keraterm, Hotel Turist, Meteor grupa, GKP Čakom…

Naše su usluge koristile i druge tvrtke koje se bave izradom Web stranica (posebno usluge Web dizajna), jer jer naš rad prepoznat i od strane vlastite struke kao kvalitetan i vrlo konkurentan, a nositelji smo i nekoliko inozemnih nagrada – iako to smatramo potpuno nebitnim detaljem jer u današnje vrijeme raznorazne “nagrade i priznanja” vrlo je lako kupiti novcem, što je notorna činjenica.

Ipak, ono što nas najbolje opisuje jest BEST BUY usluga*, što znači da za određenu količinu novaca kod nas možete dobiti najvišu kvalitetu. Pozivamo Vas da se uvjerite i sami.

* Da pojasnimo – ne zanosimo se iluzijom da smo u mogućnosti ponuditi najkvalitetnije Web stranice, niti da je naša cijena najmanja koju ćete pronaći na tržištu. Ono što želimo istaknuti jest da je naš proizvod kvalitetan, a tu razinu kvalitete za nižu cijenu od naše, ne možete pronaći na tržištu.