O nama

O nama

Više od 20 godina iskustva na području Web dizajna i izrade Web stranica kao i nekoliko stotina klijenata sa različitim potrebama, željama i očekivanjima - sasvim je dovoljan razlog da budemo sigurni u vlastite kvalitete i mogućnosti. Naš je posao pomaganje klijentima da unaprijede poslovanje, stvaranjem inovativnih i privlačnih Web stranica koje odražavaju njihovu jedinstvenu viziju.

Iskustvo u izradi Web projekata

Mali tim dizajnera i programera koji su strastveni u stvaranju kvalitetnih Web stranica. Otprilike bi se tako mogli opisali u jednoj rečenici. Volimo istraživati mogućnosti koje Web nudi i koristiti svoje vještine kako bismo pomogli klijentima da se izraze na mreži na jedinstvene i smislene načine. Naša je misija osigurati da svaka Web stranica koju izradimo bude lijepa, intuitivna i privlačna, ali također pouzdana i sigurna. Shvaćamo da je svaki projekt jedinstven i nastojimo izvući najbolje iz svakog od njih. Shvaćamo koliko je važno da imate kvalitetnu online prisutnost koja može pokazati tko ste i što radite. Nastojimo pružiti kvalitetnu uslugu i korisničku podršku, tako da možete biti sigurni da će Vaše Web stranice izgledati sjajno i raditi optimalno. Konstantno se usavršavamo i pratimo nove trendove u tehnologijama kako bi svakom klijentu ponudili vrhunsko rješenje.

Siniša Šinjori

Siniša Šinjori

Više od 20 godina iskustva u dizajnu i razvoju Web-a. Specijaliziran za rad na WordPress platformi, koristim HTML5/CSS3, JavaScript i druge popularne programske alate za izradu atraktivnih ali i funkcionalnih Web stranica. Od učinkovitih grafičkih dizajna do intuitivnih UI/UX elemenata, moj rad odražava moju predanost i kvalitetu.
Tanja Šincek

Tanja Šincek

Nakon 15 godina iskustva rada u eCommerce okruženju, isporučenih više od 120 B2B i B2C projekata, pokrenuto više od 50 digitalnih strategija plasiranja novih shopova i brandova na tržište, želim pomoći tvrtkama na način da im prenesem svoje iskustvo i ekspertizu tako da ostvare poslovni uspjeh i otključati svoju digitalnu budućnost.